- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jockas
senior tag
válasz
Liudvikas #52989 üzenetére
Tömkeleg? Ez eléggé félrevezető. Igen, régen volt pár hibás darab. Ugyanakkor nem láttam én olyan sokat (vásárlás előtt olvastam a 820 és a 920 topikokat...a hibás 920-asok száma nem volt kiemelkedő). Sőt...vásárlás után (920-asom van több, mint 1 éve és semmi olyan hiba nem jött még elő, amikről olvasni lehetett) ránéztem a 925-ös topikra is és ott is ugyanúgy volt pár hiba, pedig nem volt nagy számú hozzászólás. Minden készüléknél vannak ilyen hibák (főleg amikor még új a készülék)... Ha az ilyen hibák miatt nem vennél meg egy bizonyos készüléket, akkor soha nem vennél egy telefont sem
A 920/925 közül egyértelműen a 920 volt a jobb választás (amikor még mindkettőt lehetett kapni újonnan...), hacsak nem számít nálad olyan sokat a súly vagy a vékonyabb készülék. Viszont a 920-ast manapság csak használtan (ha jól tudom) lehet kapni, 925 talán még kapható újonnan is.
Valószínűleg több olyan 920 tulaj van, aki megcáfolná a hibás 920-asok "tömkelegét", mint ahány egyetértene ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest