- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GorkyZero
csendes tag
Sziasztok!
1 hete váltottam Androidról Windows Phone-ra (Nokia Lumia 520). Teljesen megvagyok vele elégedve, a zenék rendezésével vannak gondok. Na most ugye alapból felajánlotta nekem h telepítsem az App for desktop-ot. Ehhez kell a .NET 4.0, amit nekem nem enged feltelepíteni, a következő hibaüzenet dobja: HRESULT 0xc8000222. Hm, gondoltam se baj, majd pendrive-szerűen pakolgatom a zenéket. Így viszont eleinte a zenék duplikálva jelentek meg, most meg már van h 1 zenét 5-ször lát! Valamint ha letörlök egy zenét, a zene alkalmazásban ott marad és hibaüzenetet dobál. Érdekes, mert képeket enged pendrive-osan pakolgatni és ott nem lesz duplikáció + hibaüzenet.
Mit lehet tenni? Miért nem engedi a .NET 4-et?
Az asztali gépemen Windows 7 van.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hobby rádiós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin topik
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NBA és kosárlabda topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged