Hirdetés
Aktív témák
-
doc
nagyúr
Nekem az a gond, hogy a winlinux egyáltalán indul. elvileg ha egy ilyen 'MS-DOS módban' indított progiból kilépek, reboot után a win jön vissza, de itt nem sikerült elérnem. Amúgy ez a winlinux szép meg jó, meg linux, de nem egy agyonkonfigolható jószág. Nem tudjátok, hol van a winnek olyan kapcsolója, hogy MS-DOS módban vagy normálban kell neki indulni?
-
doc
nagyúr
Minap csak úgy kíváncsiságképp felraktam a WinLinux 2000-t. szépen bekonfigolta magát, csinált nekem egy linket a ringyóz start menüjébe, amivel el is indítottam. A gép újraindult, win98se helyett már a linux indul, megy is gond nélkül, de hogyan tudok visszamenni vindoze-ba? ha kilépek a linuxból, akár CTRL-ALT-DEL-lel, akár a shutdown menüponttal, simán újraindul, és nem a win98 bootol (pontosabban igen, de egyből indítja is a linuxot). Hogy kaphatom vissza a vindózt? plíz vlaki segítsen.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest