- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
maniac
senior tag
A hivatalos Debian csati : irc.elte.hu/irc.extra.hu #debian.hu
A hivatalos magyar linux csati: -=- #linux.hu
A debian csatin segitokesz rendes emberek vannak. A linux csatin meg eleg szemet emberek akik nem tudnak semmit, nagy pofajuak, es nem segitenek a kezdo linuxosoknak(tobbek kozott nekem se!!!)! -
maniac
senior tag
Holnap erettsegi :).
-
maniac
senior tag
Hello!
En 1 hete telepitettem fel a Debian Woody-t. (ezelott nem foglalkoztam linuxszal nagyon). Amit erdemes tudnotok. A 2.4.20-as kernelt hasznalva meg nem lehet irni NTFS-re de lehet olvasni. A FAT32-t lehet vele irni olvasni. Nekem a kov. kepen van: 40GB : 34 G Fat32 Windows XP
5,5 Ext2 (Linux)
0,5 Swap (Linux Swap)
A lilo az MBR-ben van tehat tudok hasznalni linuxot, es windows-t is. A Samba arra valo, hogy egy windowsos es 1 linuxos gep lassa egymast(lehet tobb is :) ). Tehat en ajanlom, de meg kell szenvedni erte! Nem ugy megy mint a windowsban, hogy kat-kat. En az elso 3 napot csak kernelforditassal toltottem+ az X-ben a DRI-t allitottam be. De megvan, kesz van, szep aranyos okos, ugyes tehat Linux van mar :D Sok szerencset!
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Félgép-i7-12700K / MSI MAG B760 TOMAHAWK / 32GB 5600MHz
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest