Aktív témák
-
maniac
senior tag
A hivatalos Debian csati : irc.elte.hu/irc.extra.hu #debian.hu
A hivatalos magyar linux csati: -=- #linux.hu
A debian csatin segitokesz rendes emberek vannak. A linux csatin meg eleg szemet emberek akik nem tudnak semmit, nagy pofajuak, es nem segitenek a kezdo linuxosoknak(tobbek kozott nekem se!!!)! -
maniac
senior tag
Holnap erettsegi :).
-
maniac
senior tag
Hello!
En 1 hete telepitettem fel a Debian Woody-t. (ezelott nem foglalkoztam linuxszal nagyon). Amit erdemes tudnotok. A 2.4.20-as kernelt hasznalva meg nem lehet irni NTFS-re de lehet olvasni. A FAT32-t lehet vele irni olvasni. Nekem a kov. kepen van: 40GB : 34 G Fat32 Windows XP
5,5 Ext2 (Linux)
0,5 Swap (Linux Swap)
A lilo az MBR-ben van tehat tudok hasznalni linuxot, es windows-t is. A Samba arra valo, hogy egy windowsos es 1 linuxos gep lassa egymast(lehet tobb is :) ). Tehat en ajanlom, de meg kell szenvedni erte! Nem ugy megy mint a windowsban, hogy kat-kat. En az elso 3 napot csak kernelforditassal toltottem+ az X-ben a DRI-t allitottam be. De megvan, kesz van, szep aranyos okos, ugyes tehat Linux van mar :D Sok szerencset!
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest