Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
wopi
aktív tag
Köszönöm a válaszod. Letöltöttem a Insider oldalról a 14393.82-t, telepítettem angolul. Kíváncsian várom frissül-e.
Azt írod, hogy ha magyar rendszert teszek fel, nem frissül. Ha angolt teszek fel, és utólag választom a magyar nyelvet, szintén nem? Tehát használjam angolul?
Szerk: Ha insider windows verziót töltök le, használok, az azt jelenti, hogy legális windows rendszerem van?
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérek tőletek. Kb 3 hete töltöttem le a MS Insider oldaláról a fent lévő iso-t. Telepítettem, működik, minden oké. Be is vagyok jelentkezve azzal az MS fiókommal, amivel csatlakoztam az Insider programhoz, mégsem jönnek frissítések. A névjegynél a következő verziót látom: Windows 10 Pro, verzió 1511, build: 10586.545. Ez nem tűnik túl naprakésznek, tekintve hogy Ti már a 14905-nél jártok. Én értelmezem rosszul a feladatot, vagy valóban maguktól kellene jönniük a frissítéseknek?
A Windows Update nem talál új frissítést, a speciális beállításoknál pedig a fast opciót választottam. Ez alatt van egy lenyíló menü: rs1_release, RS_PRERELEASE. Mindkettő beállítást próbáltam.
Mit csinálok rosszul?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm