Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
westlake
üzenetére
Még mindig nem tudom hova tenni a dolgot. Nem gondolom, hogy valami feature lenne, mivel nem visszafelé kompatibilis, mint ahogy egyébként lennie kellene. 26200.5001-nél is fennáll (még) a dolog. Viszont arra rájöttem, hogy onnantól, hogy az új rendszerrel bármilyen fájlrendszerrel leformázom az adathordozót, már működik mindenhol, sőt ismét formázhatom a régi rendszerben, már működik az újban. Olyan, mintha meg kellene ismertetni az új rendszerrel az eszközt, de ugye ez hülyeség.
-
vlevi
nagyúr
válasz
westlake
üzenetére
Nekem van egy Orico 2.5"-es külső HDD házam, ami sokáig tökéletesen működött, de egyszer, pár éve, valamelyik W10 frissítés óta csak usb2-be dugva tudom használni. Usb3-ba dugva csak villog rajta szaporan a LED, de nem jelenik meg a meghajtó.
Természetesen minden más helyen működik (androidos tv-be dugva, Linux alatt, stb...) csak Windows 10,11 alatt nem.
Pedig már gép csere is volt, intelrol amd-re váltottam, a rendszer is új, mert az insider preview -t néha nulláról újra szoktam telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drón topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Viccrovat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
pzstm