Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Igazából ki van kapcsolva, csak az automatikus szabályok kapsolják be, mint pl. a teljes képernyős játék.
Igazából sosem értettem ezt a fókusz segédet. Amíg nem volt, vagyis XP, és 7 alatt, vagy a korábbi W10 verziókban, addig sem zaklatott az értesítésekkel, ha játszottam, filmet néztem.
Amióta viszont felokosíttották ezt a fókusz segédet, azóta vannak ilyen-olyan furcsa megmozdulásai.
Amúgy egyszerkétszer már rányomtam itt a kikapcsolásra, de, a szabályok visszakapcsolják.
Ha viszont teljesen kikapcsolom a segédet, akkor nyaggatni fog az emailekkel játék közben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pzstm