Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Milestone2 #1699 üzenetére
Nagyon "hasznos"
Persze, értem én, hogy azon az új Edge lapon lehet kiválasztani azt a néhány alkalmazást, ami a sets-ben használható (filekezelő, naptár, satöbbi), de számomra valahogy nem adja magát a dolog.
Az is rontja a használhatóságot, hogy abba a kis fülbe az ablak rendes felirata nem fér bele, így mostmár semmiről sem tudom, hogy ott pontosan mi van megnyitva.
Végül pedig, ami kiüti az egészet az az, hogy az UWP appok csak 1 példányban képeset futni. Így pl, ha a setsben ott van egy naptár, akkor, ha meg akarom nyitni mégegyszer a naptárat, akkor nem nyílik új ablak, hanem a már a setsben lévőre ugrik.Szerintem már ne erőltessék ezeket az újdonságokat, inkább csinálják meg normálisan azt, amit a legelső win10-ben meg akartak csinálni, de azóta sem sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged