Hirdetés
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boby8709
csendes tag
válasz
Buckey #84760 üzenetére
Laposokon nem állítottam semmit mert az annyira nem fontos, amit én osztok mappát azt érdekes módon látják úgyhogy nekem ez így teljesen jó. Viszont a routeren futó smb szervert sem akarja sehogy meglátni ez a nyomorult és az viszont kellene. Többi gép simán látja gond nélkül. Mi lehet a gond? Már agyon vissza állogattam mindent, de nem bírja meglátni. Ugyanezen routeren futó DLNA-t viszont látja és működik is.
Nem értem én ezt. Otthoni hálózattal utoljára az xp alatt kínlódtam ennyit. Visszafelé fejlődünk? -
Boby8709
csendes tag
válasz
Buckey #84753 üzenetére
Köszönöm én is a segítséget, de sajnos nálam csak annyiban változott a helyzet, hogy már saját magát látja a gép a hálózaton, de a többi erőforrást még mindig nem.
Az a gond, hogy a laposokon amik vannak még hálón lehet hogy be kéne állítani ugyan ezeket (vagy valamit), de a routeren lévő vinyót sem látja és ott nincs sok beállítási lehetőség. SMB be van kapcsolva, többi gép látja és ennyi.
Tulajdonképpen ez a hálózati HDD hiányzik csak igazán. A többi nem érdekes annyira. -
Boby8709
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést ha volt már ilyen probléma, vagy ha más topikban kellene érdeklődnöm!
Lenne egy olyan problémám, hogy a minap újra pakoltam a gépem (win 10 pro legfrissebb, MediaCreationTool-al készített stick-ről) és egyszerűen nem lát semmit a hálózaton. Az érdekesség az a dologban, hogy osztok mappát erről a gépről és a hálózaton lévő többi gép látja és használni is tudja ezt a mappát.
Be van kapcsolva a hálózati felderítés, engedélyezve van a fájl és mappa megosztás, egyezik a workgrup, de egy gépet nem lát a hálón.
Valakinek van valami ötlete?
Az előbb már rányomtam a hálózat alaphelyzetbe állítást, de nem változott semmi.
Előre is köszi a segítséget!
Üdv
Boby
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Politika
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Autós topik
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külpolitika
- Tőzsde és gazdaság
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Engedd szabadjára a számítógéped valódi erejét a G.SKILL TRIDENT z RGB DDR4 kittel!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest