Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
javorszky
tag
Sziasztok!Nem tudom jó topic-ba írok-e de azért megkérdezem.Felraktam a win 10-et minden super.A bibi van egy Creative x-fi xtreme fidelity audio hangkártyám a gépbe.Feltepitettem a hozzávaló driver-t minden ok van hang.De a mélynyomót nem tudom bekapcsolásra bírni.Egy konzol panelom van de azon nincs rajta a mély bekapcsolása.Win 7-en három külön konzol van,és két konzolon lehet aktiválni a mélyt.Ami sajnos a Win 10-en nincs.Tudna valaki esetleg ebbe segíteni?
Legyél becsületes és korrekt !!!!!!
-
javorszky
tag
Sziasztok! Kis segítség kellene.Felraktam a win 10 Home-t, de a Mozilla Firefox-ot nem tudom használni,se a facebook-ot mert valami érvénytelen tanusitványt ír.Virusírtó még nincs fent.Tudnátok ebbe segíteni?
-
javorszky
tag
Újra állitottam időt dátumot és jó minden!Köszönöm szépen a segítséget!
-
javorszky
tag
Sziasztok.Win 10 Home 64-bit.Frissités óta valami 80-85%-ba használja a cpu-mat.Feladat kezelőbe nem látszik mi az.Tudtok erre valami orvosságot?Mi lehet ez???
-
javorszky
tag
Sziasztok!Ezt hol találom? : (Infineon TPM Professional Package) Nem enged frissíteni míg ezt le nem törlöm.De nem találom sehol.Tud valaki segíteni???
-
javorszky
tag
Sziasztok!Felment a 1709-es frissités.Két nap el telt és nem működik a tálcán semmi.Se vezérlő pult se gép ház.Semmit nem tudok csinálni.Tud valaki segíteni???? S.O.S!!!!
-
javorszky
tag
Sziasztok! Erre van valami megoldás? „0x80070643” Defender-t nem tudja frissíteni ezt a hibát dobja fel. Ha valaki tud segítene???
[ Szerkesztve ]
-
javorszky
tag
NET-keretrendszer karbantartó eszközét nem lehet letölteni.Tud valaki egy linket aki már csinálta ezt? Ahonnan le tudom tölteni?
-
javorszky
tag
-
javorszky
tag
válasz King Unique #83233 üzenetére
Én is bios-t frissitettem.Köszönöm szépen az volt a gond.Már minden tökéletes!!!
-
javorszky
tag
Sziasztok!
Bocsánatot kérek ha nem jó helyre írok!
Ma vettem észre,hogy az egerem ha nyomok egy bal klikket bekapcsolja a gépet.Ezelőtt nem csinálta.Tud valaki segíteni,hogy tudom ezt orvosolni?Nem lett el állítva semmi bios-ba se nyúlva.Ha nem jó helyre irtam még egyszer elnézést kérek mindenkitől!!!Legyél becsületes és korrekt !!!!!!
-
javorszky
tag
-
javorszky
tag
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.
Win 7-t volt a laptopon átálltam win 10-re.Egy Op-com-ot használtam rajta.Usb v2 interfészt sikerűlt feltelepíteni,de utána kidob az egyéb eszközökbe egy usb serial portot.Na azt sehogy nem tudom fel telepíteni.Driver hozzá sehol hiába kutakodtam.Ti vagytok az utolsó esély.Ha nem megy vissza állok Win 7-re.Tud valaki segíteni nekem?Legyél becsületes és korrekt !!!!!!
-
javorszky
tag
válasz King Unique #112425 üzenetére
Köszönöm átolvasom hátha közte lesz a megoldás!Amúgy nincs vírus írtó fent!
-
javorszky
tag
Sziasztok.
Eltünt a "C:\Program Files (x86)\ tudnátok segíteni ez hogy lehet?Csak a sima "C:\Program Files van.Ha tud valaki kérem segítsen!!!Legyél becsületes és korrekt !!!!!!
-
javorszky
tag
válasz King Unique #120690 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!!!
-
javorszky
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik