Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
Van vkinek ötlete mi lehet a gond, ha ma arra jöttem haza, hogy nem kapcsol le teljesen a gép? Szépen kilép a windowsból, leállnak a winyók, de a táp nem kapcsol le és pörgeti tovább az összes ventit, ill alaplapon is világít a kis led. Áramtalanítom akkor oké, ez egyértelmű, de amint visszadugom a tápkábelt elindul a gép és feláll a win, pedig a bekapcsoló gombhoz hozzá sem értem. Ez most vmi winfos hiba, vagy a tápom rendetlenkedik? Alaplap ötletet elvetettem, mert amint áram alá kerül a táp elindítja a gépet, persze bármi lehet, nem vagyok szakember.
-
pergabb
senior tag
nektek sikerült csatlakoztatni a telefont a géphez? Nálam a telefon azt dobja ki párosítva vannak, majd a win szól, hogy küld egy értesítést és a telefonon fogadjam el, de nagy l*szart nem kapok..
-
pergabb
senior tag
válasz
Poplacsek #80166 üzenetére
hát...ezen a gépen van egy photoshop, egy lightroom, Steam és benne a Team fortress játék, aztán szevasz tavasz.
Gép meg i7 6700, 16 giga ram, samsung evo 250 gigás ssd, msi mortar b150 alaplap és egy gtx1060-as vidkari.
Rég néztem be, akkor sokaknak akadt gondja, akiknek ssd volt a gépben, a neten is írták, hogy intel ssd-vel megáldott gépekkel ez a helyzet, helyette jó pár egyéb márkás ssd is csináltaEzen a területen nem tudom történt e vmi áttörés, de ma megjelent a frissítés ismét. Bios logo után karika körbe-körbe a végtelenségig, megint....
-
pergabb
senior tag
Van már vmi megoldás, hogy a frissítés után elinduljon a win és ne kőrözzön körbe a végtelenségig a kis animáció?
-
pergabb
senior tag
Sziasztok!
Pls segítség, én most már agyf*szt kapok. A gépben samsung evo 850 ssd van, természetesen a korábban említett probléma jelentkezett is. Előző verzsön már nincs a gépen, oda nem tudom vissza állítani. Mivel telepítve nincs, így szintén nem tudom eltávolítani. Csökkentett módban elindítom a gépet, elsőre ugyan úgy gurigázik, 2. alkalommal már elindul a win, restart és megy minden rendesen, viszont utána természetesen a köv. kikapcsolásnál ismét telepíteni próbálja. El lehet ezt a nem telepített frissítést vhogy távolítani a gépről, vagy szórakozhatom vele így amíg nem orvosolják és jönnek rá, hogy nem csak az intel ssd-k érintettek, aztán utána majd telepíthetem újra az egész rendszert? Hibaelhárító nem használt úgy szintén, úgy csinált, mint aki törli, de nem. Rohadtul irritál most már az egész.
-
pergabb
senior tag
Sziasztok!
Win10 pár hete frissítette magát, de egyből vissza is tettem a régi verziót, mert
1, van egy wifi hotspotom, azt kötöm a gépre usb-vel és egyáltalán nem ment a net. Látta az eszközt, de internet 0.
2, új asztalt csinált a régit pedig másik mappába pakolta.
Ezekre van vmi gyógyír?
-
pergabb
senior tag
vki nem tudja, hogy a régi képnézegető sebességét mi befolyásolhatja? Telepítettem a reget hozzá, működik, de cirka 3-4mp mire megnyit egy képet. Géppel nem lehet gond, i7, 16 giga ram, stb... nem értem
win10 home 64 bit -
pergabb
senior tag
Vki tudja mi a megoldás a windows képnézegetőjének a bebikázására? Ugye bár az új van alapból, nem tetszett, letöltöttem reg fájlt és visszaállítottam a régit, nekem szimpibb és nincs benne hiba. Viszont duplakattolok egy képre és bő 3mp mire felugrik a képnéző és megnyitja. A tetü lassú laptopom nem csinál ilyet, ez pedig friss rendszer, ssd, jó proci, számomra érthetetlen. Esetleg vki találkozott már ilyen problémával, vagy lenne ötlete akkor pls írjon.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Engedd szabadjára a számítógéped valódi erejét a G.SKILL TRIDENT z RGB DDR4 kittel!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest