Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
buke
tag
Sziasztok! Létrehoztam egy Microsoft fiókot, ellenőrizték a mail címet, majd próbáltam bejelentkezni az email címmel, de a következőt írta ki :
"A megadott Microsoft-fiók nem létezik. Adjon meg másik fiókot, vagy regisztráljon újat."
Gondolom még nem aktív, vagy egyéb gond lehet. A regisztrációt és a bejelentkezést a gépház, fiókok menüben végeztem. Hiba üzenet nem jött az adatok megadása után, sem időpont, hogy mikortól aktív. Tegnap 16:00-kor készült a fiók. Esetleg valamit elszúrtam? -
buke
tag
Szmörre és csicso82: Köszönöm, sokat segítettetek !
-
buke
tag
Sziasztok!
Elnézést kérek, ha valamit nem túl érthetően fogalmazok! Win10 64bit Pro retail-t (legális,kb. 60 napos) szeretnék újra telepíteni,mert a billentyűzet megszűnt 1 napja (közvetlen előtte az Avast frissült).Ugyanez a billentyűzet ugyanezen a gépen régi SSD-n régebben telepített win7-esen tökéletesen üzemel (innen írok), más billentyűzet, köztük egy PS2 semműködött csak a win10 parancsait adta be pld. az "R" betű a futtatás ablakban, ilyen-olyan windows ablakok menük felugrása,bezárása. Beírni szöveget sehova nem lehetett. USB 3.1 illesztőt feltettem. Ugyanaz. Ezek után próbáltam a "Javítás" lehetőséget,de ez megszakatt a "KERNEL MODE HEAP_CORRUPTION" hibaüzenettel.Végül töröltem az új SSD-ről a win10-et és a partícióját amin volt, de a nem rendszer partició (385 Gb) még ott van. Új partíciót viszont nem engedett a régi törlése után,ahhoz GPT tábla kellene.Mivel először a vásárlásnál simán partícionált GPT-seket,most is gondolom ezt tenné,de nem tudok belépni az UEFI BIOS-ba vagy a Boot menübe,hogy átállítsam a boot sorrendet pendrive-ra. Az eredeti win10 már nincs ott, ennek detektálása közben sem reagál a DEL-re és az F12 sem, a felkínált win7 indulása előtt sem enged a BIOS-ba belépni. Így nem tudom újra felosztani az új SSD-t és telepíteni újra a win 10-et. A win 10 tűzfala a Comodo ami default üzemmódban megy.(és blokkolja a Cortana programot) A vírus írtó az Avast.
A kérdéseim a következőek: 1.ebben a szituációban miként érhetem el az UEFI BIOS-t ? 2. hogyan kerülhető el a billentyűzet ilyen szintű leállása ? Köszönöm a türelmeteket, hogy elolvastátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Iqos cigaretta
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- EA Sports WRC '23
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest