Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
A windowba szúrhattam el valamit amikor akartam csinálni egy boot external hdd-t, mert másra nem nagyon tudok gondolni, hogy mi lehet. Szóval user error lesz ez. Már megy a reinstall sajnos.

-
lofagi
addikt
Egyszerűen fogalmam sincs,hogy mi történt a gépemmel, de elkezdőtek bizonyos anomáliák. Először az tűnt fel,hogy az újraindítás vagy a leállítás nagyon sokáig tart.
Majd a skype nem akart elindúlni, hiába indítottam újra. Le akartam törölni, de az sem sikerült. 0 sec visszamaradásnál végtelen várakozásba torkollott.
Gondoltam,hogy frissítem a videó drivert, de azt sem engedte. Nyomtam neki egy DDU-t, hogy majd hátha. Ennek az lett a következménye, hogy vga driver nélkül maradtam, mert a következő indításkor nem volt hajlandó feltelepülni.
Próbáltam egy régebbit, de az sem. Most például újraindítottam és most csak tölt és tölt a gép a loginnál, de nem hajlandó betölteni.
Félek,hogy ebből windows újrainstall lesz, amihez semmi kedvem.

-
lofagi
addikt
Egyébként azért jólesik, hogy van aki figyel is a kérdésre és nem csak azt látja benne, hogy "hát ezt minek használja a hülye user" , de azért kár ebből ekkora vitát kihozni.
Megszerettem a klite-t és ezért használom. Azt gondolom, hogy ehhez bárkinek joga van. Ettől még nem érzem azt,hogy kevésbé értenék hozzá vagy teleszemetelném vele a gépemet. Nem mellesleg az én gépem. :] S ha én egy külső programot szeretnék használni arra,hogy lejátszak egy filmet vagy épp a számomra legszimpatikusabb codecben mentesek ki egy videót akkor azt gondolom ehhez van jogom.

-
lofagi
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ez engem is zavar,h a klite codec packem éveken keresztül kiszolgált és most minden 2 naponta rendelhetem hozzá a videókhoz.
-
lofagi
addikt
Esetleg valakinek van már tapasztalata azzal kapcsolatban,hogy ha a win8ról win10re upgradelt (bár lehet ennek semmi köze hozzá) ost lehet-e átrakni egy másik gépre amiből egy alaplap+cpu+ram csere lesz? Illetve hát a gép az ugyanaz, de alap+cpu+ram csere után fel lehet-e ugyanazt a win10et telepítni?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest