Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
válasz
Penguin95 #84197 üzenetére
Értem, köszi.
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy ha proci csere lenne a gépben akkor elvileg nem lenne gond, ugye?
Ha viszont alaplap csere, akkor már igen. Ezek átvihető licencek? Ilyen microsoftos telefonos segítségre gondolok, hogy foglalkoznak-e ilyen windowsok "átköltöztetésben"
-
Albigator
őstag
válasz
Penguin95 #84180 üzenetére
Szia!
De pont jó hogy beleszólsz a dologba.
Nekem az a lényeg hogy legyen legális, jogtiszta 64 bites Windowsom a lehető legolcsóbban, a jövőhéten érkező gépembe.
Schawo tuti jó? Többiek vélemény?
H is működik ez pontosan? Tudom a microsoft oldaláról amúgy is lehet letölteni wint, kiírni pedrivera media creation tool-al aztán lehet is telepíteni. Csak ekkor még nincs kód, nem lesz se jogtiszta se aktivált a win.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest