Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amazon Fire TV stick/box
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Megmentené a GPU-s PhysX-et a ZLUDA
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az tényleg sok. Nálam AppData 1 GB, igaz nincs is semmi program telepítve szinte . Windows mappa nálam 14 GB. Lemezkarbantartó feltételezem rendszergazdai módban volt ugye? Még a Windows\System32\Driverstore mappa méretét nézném meg. Van egy bug amikor frissítések során a rendszer feleslegesen összegyűjti a videókártya driver telepítőit. Egyenként 320 MB Nvidia telepítőket félrerakta 20x. Ha az a mappa nálad is gyanúsan sok gigabyte, akkor az a ludas. Driverstore Explorer program is segít feltérképezni. Itt a gyorskeresőbe írd be driverstore és kiadja a vonatkozó hozzászólásokat. 28 GB-ra elhízott Windows mappát vittem le 14-re.
-
Üdv!
Rakd fel a TreeSize Free nevű progit, ezzel részletesen meg tudod nézni, hogy mik azok a nagyobb terjedelmű cuccok, amik foglalják a helyet.[link]
Nálam a Win 19 GB helyet foglal, az Users mappa 7 GB-ot, azon belül az AppData mindössze csak 3 GB-ot, szóval nálad az a 14 GB, az brutálisan sok. -
Racecam
nagyúr
Mindenképpen javaslom a telefonos próbálkozást először. Valami megoldásnak lennie kell arra is, ha OEM verziót veszel bármilyen Windowsból, de az aktiválás után tönkremegy az alaplapod, akkor is tudnod kell használni a csere alaplappal, hiszen az nem a te hibád.
Warez verzióra szinte biztos, hogy nem fogsz tudni upgradelni és azon kívül is, hogy az itt tiltott, ha nem lenne sem javasolnám, hogy olyat használj.
Tudom, hogy nem olcsó egy Windows operációs rendszer, különösen a magyar pénztárcákhoz mérve, de (és ez az én véleményem) ezt be kell kalkulálni számítógép vásárlásakor. Különben csak simán tolvajok vagyunk... -
Racecam
nagyúr
Mondjuk ez pont, hogy nem igaz, amit janeszgol írt.
Ha OEM verzió volt a 8.1 akkor az aktiválásnál hozzárendelte a géped azonosítóját, ezért alaplapcsere esetén (csak alaplap!, a proci, SSD, HD, videókártya, RAM nem számít) az új gépre már nem lesz érvényes Windows-od, újat kell venned.
Ha Retail 8.1-ed volt, akkor a régi gépen deaktiválni kell a windows-t, hogy az új gépen aktiválhasd. -
janeszgol
félisten
Totálisan újra kell tenned a rendszert. Nálam egy proci csere miatt is kellett.
A kulcsod natívban jó a W10-hez. Tehát letöltesz egy kulcsodhoz megfelelő (32 vagy 64 bites) W10-et az MS honlapjáról, azt feltelepíted és bele írod a kódod. (Ha sulis kód, egyetem, főiskola, az nem jó hozzá.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- Formula-1
- Illatozni fog az Infinix új készüléke
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest