-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
McCsaplak #20756 üzenetére
Így van, próbálkoztam amúgy azzal is, hogy állítgattam a BIOS fast boot -ot, mert külön be lehet állítani, hogy mit tegyen, ha volt áramtalanítás, és ha nem volt. De valóban ez csak annyit csinál, hogy fastboot esetén nem néz meg minden egyes USB portot, meg hogy mi lóg éppen rajtuk
Amúgy szerintem nem kellene elvesztenie áramtalanítás esetén, mert ilyenkor a Win azt csinálja, hogy beleírja a boot fájlba saját magának, hogy "ne indítsd el, hanem a hiberfil.sys -t olvasd fel b@zdmeg!". Ezt pont arra találták ki, hogy lehessen áramtalanítani a gépet, mert alvó állapotban ezt nem lehet.
Keresztkérdés: merülő alaplapi elem? Az időt nem veszti el, de láttam én már érdekes dolgokat, amelyeket merülő alaplapi elem okozott
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged