Hirdetés
- Apple notebookok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Raspberry Pi
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz waslaw #40303 üzenetére
valamit megjegyzett, pont ez a baj.
egyébként nem maga a Store szvsz, mert a Gépházban a fiókok kezelésnél eltávolítottam ezt a fiókot, majd itt:
az ms fiók beállítására kattintva feljön egy ablak, ahol nyilván be lehetne állítani újat, kezelni a meglévőket, de ez az ablak kifagy, illetve bezárja magát egy pár mp-es töltés után.
kérdés tehát az, hogy ezt hogyan lehetne orvosolni, van rá fix it tool vagy registry módosítás?
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz waslaw #40313 üzenetére
Igen, teljesen új rendszer. Tegnap este telepítettem, már nem először csináltam, de lehet a fáradtság miatt elnéztem valamit... Amúgy mi az a lokális admin account?
Most nem otthon vagyok, de lehet az lesz a legjobb, ha este újrateszem az egészet, még amúgy sem fejeztem be teljesen.
Aztán lehet az okozta a problémát, hogy saját integrált telepítővel dolgoztam? Ez jutott még eszembe. -
gg72
veterán
-
gg72
veterán
válasz waslaw #40337 üzenetére
A telepítőt az itteni összefoglalóban található linkről letöltött kepfajbol keszitettem frissítések hozzádásával, majd csökkentettem az egész méretét, hogy felférjen egy fat32-es pendrive-ra. Szerintem valamit közben elszúrtam, mert korábban az érintetlen telepítőkkel soha nem volt semmi gondom.
[ Szerkesztve ]
-
Lacces
őstag
válasz waslaw #40394 üzenetére
Kipróbálható ez a verzió. De én attól félek, hogy ha monitor only-ra teszem a beállítást, akkor a laptop kijelző teljesen sötét lesz, és ha a külső monitor is sötét... akkor hogyan állítom vissza eredeti állapotba?
De egyébként is hogyan lehet előre beállítani, hogy inaktív? A windows képmegjelenítő beállításoknál kellene valahogy?
-
vlevi
nagyúr
válasz waslaw #40632 üzenetére
Nem vagyok teljesen ellene, hiszen használom a win10-t
Szóval. Eladtam a PH-n a régi SSD-met. Vettem helyette egy kétszer akkorát. A régit már elvitték, az új meg itt figyel az asztalon bontatlanul. Hol kell a reset this pc gombot keresni?
Vagy, B verzió. A vinyóm ilyen hangokat adott ki : [link] Ilyenkor sem megyek sokra a resettel. Van mentésem, de az már nem erre a vinyóra fog visszakerülni.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz waslaw #40636 üzenetére
"Uj ssd bele, reset,"
Na, ez az, amit nem értek. Ha berakom az új SSD-t, akkor hogyan resetelek?
Nincs már nálam a régi. Vagy megpusztult, és azért kell újat berakni."es ha a hard cseretol eltekintunk akkor minden esetben konnyebb kivitelezni a beepitettet megoldast."
Én sem akarok veszekedni, de pont, a hardvercseréről van szó."sz*r mert microsoft."
Én ilyet nem mondtam. Ha nem működik, akkor szar.
De volt korábban (még a preview közben) olyan élményem a resettel, ami miatt megrendült benne a bizalmam.
Felraktam az egyik preview verziót. Nagyon rossz volt, ezért visszaálltam (volna) a korábbi verzióra. Ez nem sikerült teljesen, mert valahogy mégse akart működni a géo, mintha a preview belerondított volna a régibe is.
Itt nyomtam egy resetet, és attól sem akart meggyógyulni, csak úgy, hogy legyalultam a teljes rendszert, és nulláról újraraktam. -
twine
veterán
válasz waslaw #40637 üzenetére
köszönöm...
sajnos egyik verzió sem oldja meg a problémámat
Az első ablak full screen nyílik meg, de ha új ablakot nyitok úgy hogy az előző tálcán van,,akkor kicsiben jelenik meg az új ablak és a képernyő alján...
Érdekes, viszont, ha az előző ablak kint van teljes képernyőn, és úgy nyitok új ablakot, akkor fullscreen nyílik az új ablak...
Ezért is érdekelne, mitől függ az, hova helyezi a windows az újonnan megnyitott ablakokat az asztalon...[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz waslaw #40642 üzenetére
"Ez az amit mondok, hogy letezik benne egy olyan funkcio amivel mintent letudsz "
Mint írtam, a preview esetén volt olyan, hogy hiába csináltam a preview rendszer visszaállítását egy korábbi verzióra, és hiába csináltam meg a reset pc-t a teljes adatok törlésével, mindennel, valahogy mégsem állt vissza a rendszer. Amikor teljesen nulláról, ISO-ból újraraktam a gépet, akkor lett csak működőképes."rre gondoltam:"
Te tudod. Ha nem bírsz megszabadulni pl. egy lockytól, vagy más mocsodéktól, csak a teljes rendszer újratelepítéssel, akkor nem biztosnságosabb újra elővenni a telepítő CD-t? Ki tudja, esetleg beleette magát a recovery partícióba is, és ahányszor resetet nyomsz, annyisor vissza is teleptíed a vérust?
Nem biztosabb, ha tényleg SEMMI nem marad meg a vinyón?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest