Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

vlevi
nagyúr
válasz

waslaw

üzenetére
						"Ez az amit mondok, hogy letezik benne egy olyan funkcio amivel mintent letudsz "
Mint írtam, a preview esetén volt olyan, hogy hiába csináltam a preview rendszer visszaállítását egy korábbi verzióra, és hiába csináltam meg a reset pc-t a teljes adatok törlésével, mindennel, valahogy mégsem állt vissza a rendszer. Amikor teljesen nulláról, ISO-ból újraraktam a gépet, akkor lett csak működőképes."rre gondoltam:"
Te tudod. Ha nem bírsz megszabadulni pl. egy lockytól, vagy más mocsodéktól, csak a teljes rendszer újratelepítéssel, akkor nem biztosnságosabb újra elővenni a telepítő CD-t? Ki tudja, esetleg beleette magát a recovery partícióba is, és ahányszor resetet nyomsz, annyisor vissza is teleptíed a vérust?
Nem biztosabb, ha tényleg SEMMI nem marad meg a vinyón? - 

twine
veterán
válasz

waslaw

üzenetére
						köszönöm...
sajnos egyik verzió sem oldja meg a problémámat
Az első ablak full screen nyílik meg, de ha új ablakot nyitok úgy hogy az előző tálcán van,,akkor kicsiben jelenik meg az új ablak és a képernyő alján...
Érdekes, viszont, ha az előző ablak kint van teljes képernyőn, és úgy nyitok új ablakot, akkor fullscreen nyílik az új ablak...
Ezért is érdekelne, mitől függ az, hova helyezi a windows az újonnan megnyitott ablakokat az asztalon...
 - 

vlevi
nagyúr
válasz

waslaw

üzenetére
						"Uj ssd bele, reset,"
Na, ez az, amit nem értek. Ha berakom az új SSD-t, akkor hogyan resetelek?
Nincs már nálam a régi. Vagy megpusztult, és azért kell újat berakni."es ha a hard cseretol eltekintunk akkor minden esetben konnyebb kivitelezni a beepitettet megoldast."
Én sem akarok veszekedni, de pont, a hardvercseréről van szó."sz*r mert microsoft."
Én ilyet nem mondtam. Ha nem működik, akkor szar.
De volt korábban (még a preview közben) olyan élményem a resettel, ami miatt megrendült benne a bizalmam.
Felraktam az egyik preview verziót. Nagyon rossz volt, ezért visszaálltam (volna) a korábbi verzióra. Ez nem sikerült teljesen, mert valahogy mégse akart működni a géo, mintha a preview belerondított volna a régibe is.
Itt nyomtam egy resetet, és attól sem akart meggyógyulni, csak úgy, hogy legyalultam a teljes rendszert, és nulláról újraraktam. - 

vlevi
nagyúr
válasz

waslaw

üzenetére
						Nem vagyok teljesen ellene, hiszen használom a win10-t
Szóval. Eladtam a PH-n a régi SSD-met. Vettem helyette egy kétszer akkorát. A régit már elvitték, az új meg itt figyel az asztalon bontatlanul. Hol kell a reset this pc gombot keresni?

Vagy, B verzió. A vinyóm ilyen hangokat adott ki : [link] Ilyenkor sem megyek sokra a resettel. Van mentésem, de az már nem erre a vinyóra fog visszakerülni.
 - 

Lacces
őstag
válasz

waslaw

üzenetére
						Kipróbálható ez a verzió. De én attól félek, hogy ha monitor only-ra teszem a beállítást, akkor a laptop kijelző teljesen sötét lesz, és ha a külső monitor is sötét... akkor hogyan állítom vissza eredeti állapotba?
De egyébként is hogyan lehet előre beállítani, hogy inaktív? A windows képmegjelenítő beállításoknál kellene valahogy?
 - 

gg72
veterán
válasz

waslaw

üzenetére
						A telepítőt az itteni összefoglalóban található linkről letöltött kepfajbol keszitettem frissítések hozzádásával, majd csökkentettem az egész méretét, hogy felférjen egy fat32-es pendrive-ra. Szerintem valamit közben elszúrtam, mert korábban az érintetlen telepítőkkel soha nem volt semmi gondom.
 - 

- 

gg72
veterán
válasz

waslaw

üzenetére
						Igen, teljesen új rendszer. Tegnap este telepítettem, már nem először csináltam, de lehet a fáradtság miatt elnéztem valamit... Amúgy mi az a lokális admin account?
Most nem otthon vagyok, de lehet az lesz a legjobb, ha este újrateszem az egészet, még amúgy sem fejeztem be teljesen.
Aztán lehet az okozta a problémát, hogy saját integrált telepítővel dolgoztam? Ez jutott még eszembe. - 

DS39
nagyúr
válasz

waslaw

üzenetére
						valamit megjegyzett, pont ez a baj.
egyébként nem maga a Store szvsz, mert a Gépházban a fiókok kezelésnél eltávolítottam ezt a fiókot, majd itt:

az ms fiók beállítására kattintva feljön egy ablak, ahol nyilván be lehetne állítani újat, kezelni a meglévőket, de ez az ablak kifagy, illetve bezárja magát egy pár mp-es töltés után.
kérdés tehát az, hogy ezt hogyan lehetne orvosolni, van rá fix it tool vagy registry módosítás?

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Elektromos autók - motorok
 - Mobil flották
 - AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Dacia topic
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - További aktív témák...

- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
 - Antivírus szoftverek, VPN
 - Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
 - Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
 - Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
 - Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
 - Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
 - Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő