Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz King Unique #9717 üzenetére

A naprakész IT-ismeret tényleg nem várható el, az viszont igen, hogy képesek legyenek megérteni, ami eléjük van rakva. Ott a felbukkanó értesítés, plusz a foglalás utáni e-mail is, tele linkekkel. Az sem várható el, hogy az MS minden cikkben, bejegyzésben és videóban 72-es betűkkel írja, hogy "kérdezd a gyártódat, hogy ez meg az menni fog-e".
    De ugye már eljutottunk oda, hogy nem is az MS a rossz, hanem inkább a sok szemétre való cikk :) Aki meg utánajárás és mindenféle ismeret nélkül lecseréli a gépe rendszerét, majd csalódik... az így járt. Egyébként annyi zavaros cikk volt, hogy már inkább túlzottan óvatosak lesznek néhányan, mint könnyelműek. A próba egyébként ingyenes lesz, az esetleges downgrade pedig kb. 15-20 percet vesz igénybe (30 napig lehet az előzőre visszalépni tiszta telepítés nélkül).

Simán lehet bárminél egy driver a ludas. Volt olyan build, ahol a start menü nem működött AMD driverekkel, amíg ki nem jött az új.

tatararpad: Nem látássérült megközelítés, hanem taperolásra kiválóan alkalmas. Mondjuk szerintem sem szép, mert mit lehet szeretni rajta? Nagyon semmi sincs a felületen, de végül is jó, egy ablak :D Lehet böngészni, ami tényleg remekül megy. Ha megjelennek a bővítmények, akkor lehet, hogy váltok.

• mefistofeles

veterán

LOGOUT blog

válasz King Unique #9717 üzenetére

"valahol igazad van, de azt ne felejtsd el, hogy sokan, sokféle igényekkel és különböző hardverekkel vannak jelen"
    A különféle igényeket én is említettem a hardveres részhez pedig annyit, hogy nekem is álandóan változik a gépem. Szegény ember vízzel főz, így elemenként van a csere.

"....másik oldalról meg úgy állítják be, hogy ez a leg-leg-leg és mindenben jobb és szinte már "kötelezően" váltani kell"
    Hát ha valaki csak a reklámok és a cikkek miatt erőlteti annak úgy kell!
    Ez olyan mint ha neked egy híres séf azt mondaná, hogy eléd rakta a világ leg jobb kajáját. Te megkóstolod és borzasztónak találod. Mit teszel? Félretolod vagy csak azért "mert Ő azt mondta" lenyomod ha közel vagy a hanyáshoz akkor is?

"Másrészt rinya, valóban volt az előző rendszereknél is, de ami itt előjön, azok az előzőeknél nem feltétlen voltak jelen."
    Így igaz! Ott volt számtalan más vélt vagy valós probléma.......

Új hozzászólás Aktív témák