- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen széket vegyek?
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#77646080 #83668 üzenetére
Valószínű a kollégát elviszi az infarktus, ha valami 5 helyett 10 másodpercet tölt. Mondván halál mindenre ami az SSD előtt volt!
Sosem értettem, hogy az emberek egy amúgy is rohanó világban mégis hova kapkodnak még?A másik fele az, hogy amikor megvettem a gépet, akkor még SSD-vel igen drágán lehetett volna venni új ketyerét.
Amire használom, arra (jelenleg) ez bőven elegendő.
Nem fogok csak azért valamibe pénzt ölni, mert jaj de szuper új, meg lerajtolja a másik gépeket.
Minek?
Ez olyan, mintha a lakásom és a munkahelyem közti távolságra egy pl. Opel Astra helyett Ford Mustangot vennék. Mondván amíg az Astra a 3-ast keresi a Hungárián, én addigra 2-esben az Árpád hídnál vagyok.
Ennek a körnek a vége pedig maximum a fütyülő skálázása lenne, semmi más.Alanyi joga tudtommal mindenkinek olyan gépet, rendszert, telefont, autót, stb. dolgot használni ami neki tetszik.
Életünk végén majd ugyanúgy vagy a kazánba sütnek ropogósra vagy gilisztapartit csinálnak.
Addig pedig lehet nyugodtan élvezni az életet mindennemű #deszaratiéd duma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Energiaital topic
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Goddess of Victory:Nikke
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged