Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
- iPad topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
jokeph
üzenetére
Azért én ezt a "csak a laptopba kell az SSD, de PC-be nem" dolgot annyira nem reklámoznám... Tény, hogy egy 2,5" | 5400 RPM HDD-hez képest gyorsabb és Windows alá is más érzés egy 3,5" | 7200 RPM HDD. Viszont utóbbi gyorsaság terén azért nem egy kategória az SSD-vel, az OS futtatásánál lényeges elérési idők, 4K értékek stb. tekintetében meg pláne nem. Ahogyan a SATA3 is inkább a szekvenciális értékek miatt fontosabb, ellenben OS alá SATA2-es csatlakozással is kellően gyors lesz az SSD.
(#68491) legelek:
Az XP hardverigénye eleve kisebb volt, mint utána a Vista+ rendszereknél. Viszont azt nem lehet mondani, hogy pl. egy 7-eshez képest annyival több erőforrás kellene egy 8.1/10-nek. Sőt, van akiknél pont ezen újabb Windowsok voltak valamivel fürgébbek, vagy akár futottak jobban egy gyengébb hardveren. -
ArthurShelby
addikt
válasz
jokeph
üzenetére
"Igen, a "tervezett elavultatás" az régóta jelen van."
Igen, csak én azt hittem a win 8nál, hogy változás lesz. Mert előtte az xp-vista-win7 váltásnál mindig erősebb gép kellett. A win8 mivel tabletekhez is készült úgy próbálták optimalizálni, hogy gyengébb hardveren is fusson (olyat is hallottam, hogy az xp követelményeit hozza) De aztán csalódnom kellett főleg már itt win10nél.
Azért az beszédes, hogy régen a feladatkezelőben nem volt lemezhasználat fül (xp win7), valószínűleg akkor még nem kellett ezt nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Verném nyakon azt is aki kitalálta.