- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
"Ami zavar egy kicsit a progi címében a "temporarily prevent" kitétel, ergo amit leselejteztél lehet idővel visszajön."
Nem, ez driverekre vonatkozik (en csak a progi miatt linkeltem ezt az oldalt), hogy egy adott verzioszamu drivert tudsz vele elrejteni, de amint megjelenik WU-en egy ujabb, akkor azt megint el kell rejteni. Ezert irtam, hogyha manualisan frissitgeted a Windowst, akkor mindig elotte kell lefuttatni a fenti alkalmazast. Megnezed, milyen uj updatek vannak, elrejted, ami nem szimpatikus, aztan mehet a frissites a Gephazbol (vagy hogy a szoszbe hivjak, mar 10 eve nem hasznaltam magyar rendszert). Igy mindig kizarolag az telepul fel, amit szeretnel, legyen szo akar driverekrol (amiket en soha nem telepitek Windows Update-en keresztul), biztonsagi frissitesekrol, akarmirol.

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Le Mans Ultimate
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő