- OLED TV topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #157571 üzenetére
"útmutatóban lévő módszerek (33 db) meg szükség esetén nyilván nem lettek kipróbálva."
De folyamatosan, semmi újat nem monott a 33 darab ajánlás.
Látom másnak is okozhat gondot a Store appok brutális mérete, a 4. pont azt mondja tegyük át másik partícióra
Én nem áttenni hanem gyalulni akarom.Mindenem, ismétlem minden át van irányítva egy másod 1 terás ssd-re.
Letöltések, Onedrive mappa, képek videók, Megasync könyvtárak, virtuális gépek lemezképei stb. stb. Minden.
A C-n NINCS adatom, 1bit se, egy jpeg képem vagy egy 2kB txt fájl sincs a rendszermeghajtón. Csak a programok és amik nekik kellenek azok vannak a C-n.
6,49GB perpill az egész user könyvtáram mérete, van olyan amit nem lehet átirányítani, pl. Viber könyvtárai,
és ebben benne van az összes alkalmazás adata is, appdata, a böngészők cache stb.
Megnézném bárki user könyvtárát mekkora.
Vagyis a mostani 50GB méretű Windowsból az enyém 6,5GB, a többi meg az oprenszeré. Szerintem pocsék rossz arány.Ha nem így csinálnám, szerinted mekkora lenne egy 2016-os telepítésű, azóta agyongyötört, minden frissítésen átesett W10...? 150gigába se férne bele.
Most Store-ból visszatelepítem a Fótók appot, és utána unistallálom a Hibit-tel.
Nagyon de nagyon kíváncsi leszek, hogy amit egy powershell parancs nem oldott meg, sikerül-e egy külső szoftvernek.Amúgy csont nélkül legyalultam volna a Fotók app maradékát de sajnos Linux se tudta törölni.
Csináltam én ennél már nagyobb volumenű gyalulást is csak ha itt leírom, szerintem kitiltotok a topikból.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest