Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz King Unique #157571 üzenetére

"útmutatóban lévő módszerek (33 db) meg szükség esetén nyilván nem lettek kipróbálva."

De folyamatosan, semmi újat nem monott a 33 darab ajánlás.
    Látom másnak is okozhat gondot a Store appok brutális mérete, a 4. pont azt mondja tegyük át másik partícióra :D
    Én nem áttenni hanem gyalulni akarom.

Mindenem, ismétlem minden át van irányítva egy másod 1 terás ssd-re.
    Letöltések, Onedrive mappa, képek videók, Megasync könyvtárak, virtuális gépek lemezképei stb. stb. Minden.
    A C-n NINCS adatom, 1bit se, egy jpeg képem vagy egy 2kB txt fájl sincs a rendszermeghajtón. Csak a programok és amik nekik kellenek azok vannak a C-n.

6,49GB perpill az egész user könyvtáram mérete, van olyan amit nem lehet átirányítani, pl. Viber könyvtárai,
    és ebben benne van az összes alkalmazás adata is, appdata, a böngészők cache stb.
    Megnézném bárki user könyvtárát mekkora.
    Vagyis a mostani 50GB méretű Windowsból az enyém 6,5GB, a többi meg az oprenszeré. Szerintem pocsék rossz arány.

Ha nem így csinálnám, szerinted mekkora lenne egy 2016-os telepítésű, azóta agyongyötört, minden frissítésen átesett W10...? 150gigába se férne bele.

Most Store-ból visszatelepítem a Fótók appot, és utána unistallálom a Hibit-tel.
    Nagyon de nagyon kíváncsi leszek, hogy amit egy powershell parancs nem oldott meg, sikerül-e egy külső szoftvernek.

Amúgy csont nélkül legyalultam volna a Fotók app maradékát de sajnos Linux se tudta törölni.
    Csináltam én ennél már nagyobb volumenű gyalulást is csak ha itt leírom, szerintem kitiltotok a topikból. :B :K

Új hozzászólás Aktív témák