-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
King Unique #143603 üzenetére
Ha jól sejtem nálam ez az több eset is lehetséges:
1. Mivel bejelentkeztem a gépre egy MS fiókkal, és a laptop teljesítette a bitlocker követelményeit, így a bitlocker automatán bekapcsolt, és kimentette a kulcsot az MS (ha 365-ös office, akkor talán már Azure) fiókba.
2. Mivel az office telepítése végén kipipáltam, hogy engedélyezem a munkahelyemnek hogy kezelje az eszközömet, így bekapcsolt a bitlocker.Már csak azt nem értem, hogy állítódott be a pinkód (én nem állítottam be), helyi felhasználói fiókom van. Ezt mutatja a beállításoknál.
Ujjlenyomat (és jelszó) meg van adva, de ha ujjlenyomatot akarok hozzáadni, akkor pin kódot kér (ami nincs), és pin kódot megadni nem tudok (mint ahogy a fenti képen látszik).Lehet, hogy miután bejelentkeztem a munkahelyi MS fiókkal letiltódott a pin kód lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Epic Games
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest