Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ha a
powercfg -h offparancsra célzol, akkor igen, az teljesen kikapcsolja a hibernálást és egyben a gyorsindítást is, mivel az előbbi nélkül nyilván az utóbbi sem fog működni. Aztán már aki teljesen le akarja tiltani, mert pl. én nem szoktam, már csak a hibrid alvás lehetősége miatt sem. Max. a gyorsindítást kapcsolom ki, de még azt sem feltétlen muszáj, mert a Shift + leállítás teljes leállítást hajt végre bekapcsolt állapotban is. -
válasz
Dragon3000
üzenetére
"ha nem kell a hibernálás és a gyors indítás sem, akkor beírod a parancsot és mindkettő le is van tiltva"
Pontosan ez volt a szándék, a hibernálást nem használtam, a gyorsindítást meg nem ajánlották itt a topkban, így egy füst alatt elvégeztem a dolgot a powercfg -h off paranccsal.

Szerk.:
(#100866) Dragon3000
"nekem az alvóállapot is ott van egyedül a gyors indítás nincs, mert a hibernálást tiltottam"Én is a hibernálást tiltottam, akkor nekem miért nincs ott az alvó állapot?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Rendszergazda topic
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3994, 100% Akkumulátor
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest