-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Cs1csó #84368 üzenetére
Szia! Igen lett gond az utolsó frissítés óta a win defender igen agresszíven foglalja a processzort! Én is csak pislogtam, hogy mi lett aztán a feladatkezelőben figyelten. Amikor elindítom a böngészőt azonnal felugrik a CPU használata a defendernél 30-50% közé
A böngésző meg mint a jó gyerek csak vár és vár az egyszerű google.hu oldalra is! Azért egy i5-ös procinál ez már jelent valamit. De ugyanez van a laposnál is újabb konfig szintén i5 és szintén felmegy a használat. Minden új oldal betöltésekor eljátszotta ugyanezt. Amíg jött a klikk és kikapcsoltam..................... Majd ha kijavítják a fogyasztást visszakapcsolom. Valószínűleg elbaltázták a max hardver használati beállítást.Tehát senki ne lepődjön meg ha a böngésző ilyen lassan tölt be. Nálam ez kb 3 hete van. Most levettem a prioritást minimumra majd meglátjuk mit produkál. Ja semmilyen vírus nincs a gépen ezen kívül minden megy pikk-pakk.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest