Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• VGYke

addikt

Sziasztok! Egy olyan megoldhatatlan jelenségbe futottam bele egy program uninstallálása alatt, mint még soha és kifogytam az ötletekből. (Rendszer visszaállítás megbukik, csökkentett mód nem segít)
    Előzmények:
    Egy Asus GPU TweakII programot installáltam úgy, hogy a régebbi verziót nem töröltem, de ennek nem hiszem hogy köze van a problémához. Ezután indítottam a TweakII-t, látszólag nem indult el, így elindítottam a Programok és szolgáltatások alatt az uninstallt. Uninstall folyamat alatt aztán felugrott a TweakII ablaka, hogy mégis indulni akar, innen kezdődtek a problémák.
    Probléma:
    Uninstall nem tud végig futni, ezeket az üzeneteket kapom:

Ha ismételten installálni akarom, a fenti üzeneteket kapom.

A telepítési könyvtár, C:\Program Files (x86)\ASUS\GPU TweakII üres, maradt benne pár jelentéktelen fájl, de azt sajnos kézzel kigyilkoltam, hát ha az a baja. Üres könyvtár ellenére a program elindul!!! :Y
    Indító parancsikonja az üres könyvtárra mutat:

de elindul. Ha elindult, innen fut: C:\System Volume Information\SystemRestore\FRStaging\Program Files (x86)\ASUS\GPU TweakII.

Csökkentett módban az uninstall, install más ERROR számokat ír:

Rendszer visszaállítás egy korábbi időpontra nem működik, azt írja nem tudja így nem csinál semmit.
    Az a baj, a progi beledisznólkodik a VGA driverbe.
    Tudtok tanácsot adni a win újra telepítésén kívül hogy mit próbáljak még meg?

Új hozzászólás Aktív témák