Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
üzenetére
+ 1 Pont erről van szó! Tényleg nem zavar sok vizet a Store, nagy erőforrást sem használ, nagy tárhelyet sem foglal stb, vagyis totál felesleges erővel kigyomlálni... De aki ebben leli örömét, csak csinálja...
Viszont azt tegye hozzá, hogy max. opcionálisan "javasolt" és esetleg, de semmiképpen sem kötelező jelleggel. Én speciel nem szoktam erővel semelyik beépített alkalmazást, az UWP appokat erővel eltávolítani, max. esetleg pár kéretlen játékot. Vagy azokat sem, mert szintén nem zavarnak sok vizet. Mégis évek óta megfelelően működik nálam a rendszer és használom gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Viszont azt tegye hozzá, hogy max. opcionálisan "javasolt" és esetleg, de semmiképpen sem kötelező jelleggel. Én speciel nem szoktam erővel semelyik beépített alkalmazást, az UWP appokat erővel eltávolítani, max. esetleg pár kéretlen játékot. Vagy azokat sem, mert szintén nem zavarnak sok vizet. Mégis évek óta megfelelően működik nálam a rendszer és használom gond nélkül.