- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Hello, na most van idö neki ülni.
Szeretném a segitségeteket kérni mint laiuks.Megállt a win7 de van win10 pendrivom amit a gyári microsoftos program készitett.
Van egy SSD amin a win7 volt NTFS.
Most próbálnám az UEFI ben inditott telepitést, töröltem a régi rendszerparticiot , most engedte ujra particionalni mielőtt formáztam is.Kiválasztom rá a telepitést, figyelmeztet hogy GPT rendszert fog csinálni, tovább megy majd, azt irja hogy a rendszerperticio formatuma ntfs, formázzam az efi rendszerparticiot fat32-re.
Bár furcsállom hgy FAT32 kell neki, ez lehetséges? A GPT miatt kell?
Win 10-et UEFI be kéne telepiteni azért nem? Vagy elég a sima ?Tehát az SSDt kéne fatra formázni.
Ezt windows telepitö alol meg lehet tenni vagy ki kell vennem és rádugni valamire ?Köszönöm elore is, ritkan csinálok ilyet nem nagyon értek hozzá.
Bocsi a rossz irásért de laptop..szerk : lehet teljesen félre értettem és a Pendrivenak kellene FATnak lennie? De az tuti az emlékszem mikor csináltam a microsoft programjaval.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest