Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok.
Adott egy Win10 Pro, Win7-ről let frisítve, majd teljesen új telepítéssel felrakva (C format, új partíciók stb.).Ma szólt, hogy nem tudott egy frissítést megcsinálni, rányomtam, hogy akkor induljon most újra, erre fel mintha új telepítés lenne, csinált egy hosszú frissítést. Minden program megmaradt, azt viszont látom, hogy bizonyos ikonok másképpen néznek ki, illetve eltávolított néhány programot (kompatibilitási gondra hivatkozva (pl 8gaget, CPUz). Ez nem is akkora gond, viszont, hirtelen +20 GB adat lett az SSD-n.
Az én gépemen Szeptembertől van W10, de pár hete ismerősök gépét (W8.1) asztali és laptop telepítettem újra, és akkor már én is láttam, hogy bizonyos ikonok másképp néznek ki a w10-ben, mint az enyémben.
Mintha ezt a frissítést most kaptam volna meg, Olyan mintha a win10-et frissítette volna win10-re.
Mondjuk ezzel nincs gond, sokkal inkább a plusz adat.Lett egy ilyen mappa is "Windows.old", a kérdésem az, hogy ez törölhető?
Előre is kösz az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- World of warcraft Vanilla Collectors edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest