- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Windows 10 alá keresnék egy olyan zene+videó lejátszót ami legalább annyira okos mint a VLC de a legfontosabb amiket tudnia kell:
- Fájlba le tudok menteni playlistet majd azt ezzel (de akár más lejátszóval is) meg tudom nyitni.
- Drag and drop lehet a playlistet szerkeszteni.
- És támogatja azt a lehetőséget, hogy amikor zenét játszok le akkor a Windows-os felületbe integrálódik.
Tehát meg jelenik ez a felület mondjuk amikor hangerőt váltok:
Megnéztem már a Windows Media Playert ami persze nem tudja ezt a felületet sajnos.
Megnéztem a VLC UWP-t ami habár ezt a felületet tudja de a playlist kezelése nem éppen megy.
Természetesen a Windows 10-el jött "fényképek" appot is megnéztem ami szintén nem jó, habár ezt a "média vezérlő" felületet tudja de a playlisteket nem úgy ahogy szeretném :\.
Ilyen albumokat lehet létrehozni de ehhez az kell, hogy meg kell neki adni média mappákat ahol keresi a tartalmakat viszont ott nem talál meg mindent és még ráadásúl képeket is bele vesz amit nem akarok.
Esetleg valaki tud ilyen megoldást ?
Azért lenne erre szükség, mert bluetooth hangszoróró üzemmódban használt Alexaval szeretném vezérelni az éppen aktuálisan lejátszott zenét de rengeteg lokális zene fájlom van amit szépen playlistekbe is rendszereztem már az évek alatt és ha nem muszáj ezt nem dobnám el.
Válaszokat előre is köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Billentyűzet gondom van
- GTA VI
- Jövedelem
- Külpolitika
- Konzol Screenshot
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest