Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Geth #123348 üzenetére

    Közel 30 éve vagyok a szakmában, egy hónap alatt több különböző vassal találkozom/találkoztam, mint az átlag felhasználók egész életükben, szóval kategorikusan kijelenthetem(és ki is jelentem), hogy a W10 egy igen kényes és instabil rendszer.
    Mint írtam, a legbosszantóbb dolog az az, hogy döntő többségében pont a saját hülyeségének köszönheti a problémákat, azaz ennek az elcseszett update sémának.
    Ha Én feltelepítek egy gépet, bekonfigolom és az akkor atomstabil, akkor a W10 ne bíráljon felül azzal, hogy "úgy dönt", hogy egyszer csak lehúz valami szemetet az update-ről (mert nem kell). Utána van az hogy pl recseg a hangkari, héber nyelven nyomtat a nyomtató(ha nem tűnt el teljesen), néha csak úgy lekapcsol a monitor, nem ébred fel, váratlanul leáll a W10(semmi hibakód), hálózati eszközök eltűnnek, munkacsoport ugrott stb stb (reggelig sorolhatnám).
    Ez mind elkerülhető lenne, ha a W10 nem akarna okosabb lenni mint egy ötödikes...
    (Szakik döntsék el, milyen driver-re van szükség és mire nem)

    Ettől függetlenül elfogadom azt a véleményedet, hogy a te tapasztalataid mást mutatnak. :R
    (Mondjuk az is valós tény(amire utaltál is és az is TÉNY), hogy Intel-s konfigokon valóban nincs annyi gebasz, mint AMD-n) :K

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák