Hirdetés
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 12 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkoló a Minisforum receptje szerint
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közel 30 éve vagyok a szakmában, egy hónap alatt több különböző vassal találkozom/találkoztam, mint az átlag felhasználók egész életükben, szóval kategorikusan kijelenthetem(és ki is jelentem), hogy a W10 egy igen kényes és instabil rendszer.
Mint írtam, a legbosszantóbb dolog az az, hogy döntő többségében pont a saját hülyeségének köszönheti a problémákat, azaz ennek az elcseszett update sémának.
Ha Én feltelepítek egy gépet, bekonfigolom és az akkor atomstabil, akkor a W10 ne bíráljon felül azzal, hogy "úgy dönt", hogy egyszer csak lehúz valami szemetet az update-ről (mert nem kell). Utána van az hogy pl recseg a hangkari, héber nyelven nyomtat a nyomtató(ha nem tűnt el teljesen), néha csak úgy lekapcsol a monitor, nem ébred fel, váratlanul leáll a W10(semmi hibakód), hálózati eszközök eltűnnek, munkacsoport ugrott stb stb (reggelig sorolhatnám).
Ez mind elkerülhető lenne, ha a W10 nem akarna okosabb lenni mint egy ötödikes...
(Szakik döntsék el, milyen driver-re van szükség és mire nem)Ettől függetlenül elfogadom azt a véleményedet, hogy a te tapasztalataid mást mutatnak.
(Mondjuk az is valós tény(amire utaltál is és az is TÉNY), hogy Intel-s konfigokon valóban nincs annyi gebasz, mint AMD-n)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- World of warcraft Vanilla Collectors edition
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest