Hirdetés
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
szabonagyur #59265 üzenetére
Udv! Es koszonom a segitseget! Az automatikus inditast hol talalom?
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Win 8.1 Pro 64-bit osszes frissitessel van fent a gepemen. A kovetkezo anomaliaval kuzdok. Ha a kerpernyo kikapcsolasat "soha"-ra allitom nem tartja meg a Win a beallitast es folyton 15 percre allitja vissza magat. Lehet ezt valahogy orvosolni?
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Tournament #55130 üzenetére
Udv. Megcsinaltam amit irtal, de igy sem engedi feltelepiteni a TuneUp 2014-et. Pedig uninstallaltam es a registrybol is kitoroltem.
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Tegnap volt egy update aminek következményeként az osszes ikon ami az asztalon volt eltunt. Ami meg erdekessebb, hogy feltelepitem a TuneUp 2014-et majd megnyitnam de a rendszer nem talalja a programot. Most akkor hogy is van ez!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest