Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bolyhos bari

    tag

    Sziasztok!

    Jelenleg a W 8.1 Preview-t használom, de szeretném megvenni a végleges verziót. Olvastam itt a fórumon, hogy van, akinek a jobb alsó sarokba beír vmi hibaüzit, hogy a telepítés nem biztonságos (vagy hasonló). Ez csak a végleges verzió mániája vagy az én Pre-m is ilyen, csak nálam minden beállítás jó neki? Magyarul: ha telepítem majd az újat, kell-e figyelnem bármire vagy ha a mostani nem reklamál, 100%, hogy a végleges sem fog?

    A másik: Aminkor ezt telepítettem, teljesen önkényesen fölmászott a legelső partícióra, ahol egy Linux lakott. A 8.1-et máshova szántam, de ez nem érdekelte sajnos. Új volt a vinyóm is, szerettem volna megejteni egy rendes mélyformázást is, persze az sem jött össze. Hogy a bánatban kell telepíteni úgy a 8.1-et, ahogy én akarom, és nem úgy, ahogy ő? A HDD egy másik partícióján már adatok vannak, nem szeretném elveszíteni őket. (Számtalanszor telepítettem már oprendszert, XP-t és többféle Linuxot, de ez kifogott rajtam.) Érdekes, hogy a letarolt Linux is önként költözött az 1. partícióra, mert azt a 2.-ra szántam. Én hülyültem meg vagy ez most a divat? :U Esetleg lehet hardverfüggő? Ki lehet kapcsolni?

    Mekkora partíció kell a 8.1-nek, ha az elkövetkezendő frissítéseket is belekalkuláljuk 100 évre? :) (Bekapcsolt hibernáció mellett, ami -nekem legalábbis- 8 GB-ot igényel.)

Új hozzászólás Aktív témák