- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
Kérlek segítsetek! A családban lerobbant egy win7-es laptop. Az alábbi hibaüzenetet írja ki:
Mi lehet a gond? SSD van a gépben, leállításkor nem volt semmi különös.
Mit próbáljak meg? Mert sajnos arra időm, hogy friss rendszert telepítsek és elkezdjek minden külső eszközt beállítani most nincs időm. Minden ötletet szívesen meghallgatok.
-
NoOne1976
őstag
Ha most egy Asus AM2-es lap van a gépemben, és lecserélem egy AM3+-osra, akkor a W7 felismeri, telepíti a dolgait? Ugye nem kell újra húznom az egész rendszert?
-
NoOne1976
őstag
Szerintetek mit kellene átállítanom?
Van egy esata rackem. Beleteszem a vinyót, bekapcsolom, felpörög, de a W7 alatt csak akkor látom, ha az eszközkezelőben a lemezmeghajtókon nyomok egy hardverváltozások keresését. Az XP alatt nem volt ilyen gondom, bekapcsoltam és egyből felismerte, már meg is jelent a meghajtó a Total Commanderben is.
-
NoOne1976
őstag
Eddig még soha nem használtam rss olvasót. Most, hogy az op.rendszert isleváltottam, gondoltam, itt is lépni kellene. Mit érdemes használni? Mi az egyszerű és jó W7 alá?
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Lehet, hogy nagyon triviális lesz a kérdésem, de még totál rutintalan vagyok W7-ben, mivel most állok át XP-ről.
Az xp szépen működött évekig, jól elvoltam vele. Most, hogy váltottam, feltettem a KMPlayer 2.9.4.1434-t és a lejátszott film (x264) minősége nem az igazi. A régi rendszeremen nem tapasztaltam ilyet. Ezért kérdezném, hogy W7-en milyen lejátszóprogramot érdemes használni, és kell-e bármiféle codec pakk hozzá? Ha igen, melyik? (Mert xp alatt volt feltelepíthe, xvid, ffdshow stb.)
Segítsetek, mert nem akarok mindent össze-vissza felinstallálni, főleg, ha felesleges, és csaka rendszert szemetelem össze. Csak azt tenném fel, amire azt mondjátok, hogy kell. (program, codec)
-
NoOne1976
őstag
Sziasztok! Lehet, hogy butaságot kérdezek. Ha van egy legális W7 Home Premium 64 bit-es rendszerlemezem, annak a kulcsa használható 32 bites változathoz is?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest