- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbo73
tag
Ööö, köszi. Nem lettem túl vidám, nem akartam most új HDD-t venni, pláne, hogy ez egy 2TB-os...
-
Turbo73
tag
válasz
LonGleY #43579 üzenetére
Az a problémám, hogy van egy rosszalkodó HDD. A windows hol kidobja PIO módba, hol minden rendben. A Sentinel-en hol 90%, hol 99%. SATA kábel csere, másik tápba dugás már megvolt. Gondoltam, hogy egy teljes formázás esetlegesen felderíti a hibákat (scandisk már lefutott, nem talált semmit), amik bekerülnek a naplóba és a rendszer nem ír a hibás területre. Működő win7-nél persze van teljes formázás, de a rendszert nyilván nem engedi. Tipikus 22-es csapdája. Asszem akkor előkaparom a régi XP telepítő lemezemet...
-
Turbo73
tag
Egy kis segítség kellene. Hogyan lehet beállítani a win7 telepítésénél, hogy a HDD-t teljesen formázza le és ne a gyorsformázást használja? Korábban az XP-nél ez teljesen egyértelmű volt. Lehet itt is csak én nem találom. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- XPEnology
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Star Trek
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Újszerű Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest