Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Mindkettő fut? Akkor driverprobléma? Vagy lehet force-olni az Aero-t, hátha segít:
Ide csinálj 3 duplaszó (32 bit) bejegyzést, 0-t adva értéknek: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\DWM
UseMachineCheck
Blur
Animations(kisnagybetű is számít!)
Aztán indítsd újra az uxsms szolgáltatást, és próbálj kiválasztani egy Aero-s témát!Ill. lehet még felhasználói profil sérülés is a háttérben, csinálj egy új user-t, lépj be vele, és nézd meg, hogy ott van-e Aero! Kezdd ezzel, ez egyszerű!
-
törölt tag
Most 8.1-ről vagyok, de 7-en nekem is volt ilyen. Valami hibakeresőt futtattam, már nem emlékszem, hol is van, de valahol a Vezérlőpult környékén. Ez a hibakereső kiírta, hogy az ablakkezelő nem működik, vagy valami hasonlót. A hibát kijavította, és úgy már jól ment a dolog.
-
szabonagyur
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest