- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Felmentem az amd driver szekciójára, kiválasztottam a vga-t (ati x1300), de op. rendszer tekintetében minden van, csak az nincs, ami kéne. (win7).
Lehet, hogy a szervizesek ezért nem telepítették?
Akkor most hogy?
Ami van:
Windows vista 32/64
Windows XP 32/64/ Media Center Edition
Linux x86
Linux x86/64Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Köszönöm. Ma megyek dolgozni, telepítek vga drivert. Hát én is bízom benne, hogy valamelyik driverrel megszüntethető ez a hibajelenség. Vsz a legújabb nem béta drivert rakom fel.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
xeon forever
addikt
Sziasztok. Egy olyan kerdesem van ha a rendszervisszaallitas nem tudja visszaallitani a c:// gyokerkonyvtaran a trustedinstaller tulajdonost akkor manualisan hogyan tudom beallitani?
Ok amiert lecsereltem: Lapozofajl everyone tulajdonossal pottyet gyorsabb.
Ok amiert visszakene raknom net framework telepito hibauzenet.Pro valaszok johetnek. De minimum rendszergazda jellegu valaszok erdekelnek.
👌Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...