- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Vukmuty #3259 üzenetére
Aktiválni kell a másik gépen, dobozos változat esetén, és kész.
oem nél meg úgysem viheted át másikra(#3323) Freddy TNT
Szerintem nincs, mivel a virtuális gépnek az a lényege, hogy a gazdagép cuccait használja fel.
(#3337) mokus1
Ha tiszta telepítést csinálsz, akkor igen, pl azért, hogy a felhasználó ne tudja véletlen letörölni az indító file okat, én is szívtam meg már korábbi rendszerekkel.(#3340) Cs@@bi
Warez témában itt nem segíthetnek a userek.
Ha enterprise akkor ahhoz másfajta kulcs kell MAK key, vagy hogy hívják, ha ilyet tudsz szerezni, akkor menni fog az aktiválás is, google talán segít...De ... és ez már waret téma lemme, íhy nem folytatom.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest