Aktív témák
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Psychonaut #2 üzenetére
rendben, köszi szépen hogy útbaigazitottál
-
Psychonaut
veterán
válasz
adidas4death #1 üzenetére
Legközelebb keress egy kicsit topiknyitás előtt.Itt tedd fel a kérdésedet.
-
adidas4death
aktív tag
Lenne egy elég nagy problémám a windows 7-el. :S
Most épp le akartam formázni a gépet, mert már eléggé lelassult a rendszer, közel 1 éves, elég jól birta a kiképzést, és beraktam a windows 7es dvd-t ( van egy ilyen 9in1 es win7-em biztos ismeritek ti is) és kiirta hogy : " CD/DVD meghajtó eszközillesztő szoftvere hiányzik"
Hiába kerestetem vele a gépen vagy a lemezen semmit sem talál.(Holott másik gépeken az a 9in1 win7 tökéletesen, gond nélkül felment) Nem csak ezzel a fajta win7 el volt ez a gondom, letöltöttem még ezer féle másikat, amin csak 1 féle van abbol is többet ( csak 32-es csak 64-es) de mindegyiknél ugyanezt irta ki hogy nem talál illesztőprogramot, és innen nem is enged tovább.Remélem valaki tud erre valami okosat irni.
Válaszotokat, segitségeteket előre is köszönöm.
Üdv.: adidas4death
Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest