- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
Hogyan lehet engedélyezni a lemezkezelőnek, hogy a rendszerpartíciónak csak kb 30gb-t hagyjon, a többit meg válassza le külön partícióként? 1 partíciót már sikerült csinálnom a 250gb-ból, de sajnos csak a felét engedte leválasztani, a többi maradt a rendszerpartíciónak. Viszont én azt sokallom, elég lenne csak 30gb neki. Hogyan lehetne ezt megvalósítani?
-
Olcsi
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #8987 üzenetére
Próbálkoztam partition magic 8-cal, de az az újraindítás után és a partícionálás közben errort dobott ki, tehát nem csinálta meg a partícionálást. Pedig akkor még szűz volt a vinyó...
Bár most gondolok bele, hogy a partícionálás előtt elvileg kell formáznia is... Ezt automatikusan megteszi, vagy nekem kell előtte. Lehet, hogy ez volt a hiba? -
Olcsi
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #9000 üzenetére
Köszönöm a tanácsot! Kipróbálom este... Ha esetleg kérdésem adódik, fordulhatok hozzád?
-
Olcsi
senior tag
Olyan problémám van, hogy nem tudom alapértelmezett mp3 lejátszónak beállítani az aimp2-t. Tudna segíteni ebben valaki? (A társítás->alapértelmezett menüponton már túl vagyok...)
-
Olcsi
senior tag
válasz WonderCSabo #9611 üzenetére
Megcsináltam ezt is, de így is a windows media player-t indítja el, amikor rábökök egy mp3 fájlra... nem értem.
-
Olcsi
senior tag
Az asztali ikonok méretét lehet változtatni?
-
Olcsi
senior tag
Az mitől lehet, hogy fájlok törlése sokkal több időt vesz igénybe, mintha egyik helyről a másikra másolnám/áthelyezném...
-
Olcsi
senior tag
Sziasztok!
Egy program hibaüzenetet dob kis, konkrétan az MSCOMCTL.OCX nevű fájllal van problémája. Olvastam korábban itt egy linkelt leírást, de sajnos erre is "dllserver" hibaüzenetet dob fel az utolsó lépésben.
Hogyan tudnám megoldani ezt a problémát? Köszönöm előre is!!!
Aktív témák
Hirdetés
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest