Aktív témák
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Eddig RC (Ultimate) volt egy HP6730b notebookon. Most feltettem egy próbaverziós Profot, és nem tudom beállítani a wifi kapcsolatom. Az RC alatt tökéletesen működött.Megadtam neki minden adatot, kapcsolódik is a routerhez. A routerben is ott vannak a noti adatai. A win is azt mondja, hogy kapcsolódva, de nincs internet kapcsolat, mert Nem azonosított Nyilvános hálózatnak tekinti a hálózatom. Már több órája túrom a beállításokat, és nem tudom mit állítsak át, hogy menjen. A router egyébként rendben, hisz XP alól tudok netezni. Teljesen tanácstalan vagyok...
[ Szerkesztve ]
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
misimagaki
aktív tag
válasz misimagaki #12299 üzenetére
Ne konfiguráljatok éjszakás műszak után hálózatot. Felcseréltem két számot az IP címben (fix IP címeket használok). Két reggel szenvedtem vele, aztán miután ülve elaludtam a tanácstalanságban, hagytam a fenébe. Úgy látszik ma fittebb voltam...
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
misimagaki
aktív tag
Mégis csak lenne egy kérdésem.
A Command Prompt ablakban a betűk méretét bármire állítom nem változik a méretük, és olvashatatlanul kicsik maradnak. Találkozott már valaki ilyennel?Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Van rá lehetőség arra, hogy működő Win 7 Prof-ból valamilyen módon vhd-t készítsek, és utána onnan indítva használjam a rendszert, vagy ez csak a magasabb verziókkal lehetséges?
Ha lehetséges, akkor milyen eszközzel lehetséges? Wimtovhd eseteleg?
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült felrakni vhd-ba egy Win7 Ultimate-t. Fut rendesen minden. Úgy is van, ahogy a Lurdy-ban elmondták az egyik MS szemináriumon.
Amit hiányolok, hogy így nem tudok beállítani rendszer hibernálást.Azt írja, hogy a funkciót egy rendszer folyamat letiltotta....
-
misimagaki
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest