Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
12-es csaj
senior tag
Sziasztok!
Nálam is ez van, vinyó pörög ilyenkor.
MSE kilőve, mert nem azt használok; töredezettség-mentesítő... Hümm... Nem hinném. Külön töredezettség-mentesítő nincs az én gépemen.
Egy másik:
Laptopom van, egy-két információt láttok az adatlapomon.
3/4 éve szépen együtt dolgozott a hangfallal (direkt laptop-okhoz való; USB-vel csatlakoztatható, driver nincs hozzá, tudtommal). Harmadik napja azonban nem veszi észre, pedig a hangfal bekapcsol. Ki kell húzni az USB-kábelt, visszadugni, és csak onnantól veszi észre, és áll automatikusan arra.
Mi történt, mi a teendő?
Azért itt teszem fel a kérdést, mert mégiscsak köze van a Windows 7-hez. Nem tudom egyébként, mi máshoz lehet köze...
A legutóbb amit csináltam, mielőtt jelentkezett a gond, hogy frissítettem a Defender adatbázisát, és futtattam a CCleaner-t. Nem hinném, hogy a kettő közül bármelyikhez is köze lenne.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A legutóbb amit csináltam, mielőtt jelentkezett a gond, hogy frissítettem a Defender adatbázisát, és futtattam a CCleaner-t. Nem hinném, hogy a kettő közül bármelyikhez is köze lenne.