-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreizwanzig
tag
válasz
King Unique #13016 üzenetére
koszi
A microsoft oldalarol toltottem le a win11 telepitot a mai napon. A telepito ilyet fel sem kinal, hogy ceges vagy magan hasznalatra akarom-e beallitani.
Nem tudok semmilyen fiokot valtani, mert ahhoz be kene tudnom lepni. De nem tudok. Feltelepitettem a win11-et es kesz, nem tudok tovabblepni, mert nem tudok bejelentkezni, mert ahhoz a ceges adatokkal kene belepni, de olyan nincs ugye. Innentol kezdve meg vagyok love.Igen, ha WIN10-rol upgradelek WIN11-re, akkor nincs ilyen problema, de mivel hosszu tavra tervezek a geppel, mi van ha mondjuk par ev mulva ujra kell telepitenem es akkor mar valamiert nem fog mukodni az a dolog, hogy win10 telepites es utana win11 upgrade? (mondjuk megy csak tul regi win10-et tudok felrakni, vagy tudom is en
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest