- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenne egy érdekes kérdésem

Szóval a laptophoz Windows 11 Home-ot adtak. Anno dobozos Windows 7-em volt (most is megvan), majd a Microsofttól megvásároltam a Windows 8 PRO-t, és arról meg frissítettem Windows 10 PRO-ra. A Windows 10 PRO-t odaolvasztotta a Microsoft a régi alaplapomhoz, amit eladtam. Erre akkor jöttem rá, amikor aktiválni szerettem volna, és kiírta, hogy digitális licenc...
Na most a Windows 8 PRO kulcsom is megvan... és hát a Windows 11 Home simán elfogadta egy az egyben. Szó szerint ugyanaz a kulcs lett Windows 11 alatt is.
AIDA64-gyel az alaplaphoz adott Windows 11 Home-om kulcsát kiolvastam, és elmentettem egy Excel táblázatba, ha már az ASUS nem tűntette fel, sehol... A gond csak az, hogy egyáltalán nem számítottam arra, hogy el fogja fogadni, és csak utána jutott eszembe, hogy azóta már volt egy garanciális alaplapcserém az ASUS-nál és megint új kulccsal aktiválták be.
A kérdések:
1. Most akkor ez a PRO is úgy kötődik alaplaphoz, hogy nem vihetem át?
2. Valahol el van tárolva, és lekérhető a Microsofttól a HOME kulcsa?
3. Upgrade licenc volt a 8 PRO, tehát elvileg OEM?Azért kérdezem, mert ha ezt tovább vihetném, az épülő új gépemre, akkor egyfelől nem kellene megint Windowst venni, másfelől, akkor az előző Home verzióval adnám el a laptopot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest