Hirdetés
Aktív témák
-
xeri
tag
Nagyon fura dolog történt a gépemmel, hátha valaki járt már így és rájött a megfejtésre. Belepróbáltam egy USB3-as kártyát, csak hogy működik-e (igen), és elment a gép hangja. Kivettem a kártyát, hátha ütközést okozott vagy akármi, nem jött vissza. Kábel, erősítő, hangfalak rendben, nekiálltam wint újraindítani, drivert leszedni+újrarakni, hangkeverőt csesztetni (HDMI-n ment hang a monitorra). Amikor a kimenetet 48kHz/16bitről átkapcsoltam 24-re, mintha valami hallatszott volna a teszt alatt, és akkor elkezdtem feltekerni a hangerőt, és lett hang. De olyan gyenge, hogy már alapzaja is van az erősítőnek, és még így sem éri el a korábbi szintet (miközben a driver újratelepítésnél a hangkeverő mindent feltolt 100%-ra, előtte 40% körül használtam évekig). És zenéknél kis torzítást is hallok olyan helyeken, ahol korábban nem.
Egy MSI X470-es lap integrált kártyájáról van szó, ami eddig tökéletesen megfelelt a célnak. Lehet, hogy valami így szállt el benne, hogy működik tovább 'csökkentett módban'?A gugli nagyon lehangoló volt, csupa olyan tippet adnak, amiken már rég túl vagyok, mire egyáltalán keresni kezdek... ja, és youtube-videóban mondják el, mikor épp nem hallasz semmit
Aktív témák
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest