Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam Deck
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Hát ez nem fog menni. Egyik NT alapú windowson sem megy az ASUS Live, ezért adják az ASUS DigitalVCR nevü progit az újabb kártyáikhoz. Az elvileg megy 2000 alatt és XP alatt is. Persze nekem eddig még csak egyszer sikerült elindítanom, egyébként állandóan fagy/kilép/hiányol valamit (nem támogatja csak a V6800 utáni kártyákat - lehet, hogy 6600, de az biztos, hogy csak a GeForceosokhoz jó). A megoldás valami más program 2000 alá a TV nézéshez, felvenni 2000 alatt úgy sem nagyon lehet (csak szórja a képeket). Én ezért is hagytam fent a Me-t az XP mellett.
Aktív témák
Aktív témák
- Ford topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Battlefield 6
- Hálózati / IP kamera
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő