Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Hát ez nem fog menni. Egyik NT alapú windowson sem megy az ASUS Live, ezért adják az ASUS DigitalVCR nevü progit az újabb kártyáikhoz. Az elvileg megy 2000 alatt és XP alatt is. Persze nekem eddig még csak egyszer sikerült elindítanom, egyébként állandóan fagy/kilép/hiányol valamit (nem támogatja csak a V6800 utáni kártyákat - lehet, hogy 6600, de az biztos, hogy csak a GeForceosokhoz jó). A megoldás valami más program 2000 alá a TV nézéshez, felvenni 2000 alatt úgy sem nagyon lehet (csak szórja a képeket). Én ezért is hagytam fent a Me-t az XP mellett.
Aktív témák
Aktív témák
- The First Berserker: Khazan
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- BestBuy topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged