Aktív témák
-
ocso
tag
Hali!
Csökkentett módban is ugyanaz a hiba. Sőt F8-at sem tudok nyomni, mert mielött belépne a menübe, már meghal. Egyébként Asus P4PE alaplap van a gépben, de már PIII-ason is megfeküdt ezzel a hibával. A Recovery consol sem segít, csak újraindítja a gépet. Ötlet?????
:( :( -
gaboka75
tag
Szia!
Valószínűleg a registry file sérült meg. Ennek oka általában a RAM időzítésekben van. Rakd fel a W2K-t újra, de használj kevésbé agresszív időzítéseket.
Milyen alaplapod van?
Nekem a W2K és az XP is elszállt kéthavonta, amikor a BIOS-ban (EPOX 8KHA+ Rev2.0) a DRAM Act to PreChrg CMD 5T-n volt. Visszavettem 6T-re,nem lett sokkal lassabb, de a hiba többé nem jelentkezett. -
Raffles
csendes tag
válasz
dr_karcsika #2 üzenetére
Mükődik csökkentett módban?
-
ocso
tag
Hi,
köszi a segítséget. Átgondolom a leírtakat, lehet hogy tényleg alaplaphiba, 2 gépen is előfordult. Meg lehet az miatt is van, mert nem eredetileg van installálva a gépre a WIN2K, hanem egy másikról lett ráhúzva Image-ből.
Ez miatt is lehet nem?
Üdv.:Csabi -
cornelius
tag
Szia!
Pont a múlt héten cseréltem alaplapot hasonló probléma miatt. Először memóriára gyanakodtam én is, azt ki is cseréltem, de a hiba továbbra is fennállt, így maradt az alaplap csere. Az új alaplappal már semmi gond, a régi és az új memória egyaránt működik vele.
(Sajnos utána mindent újra kellett installálnom, mert sem az alaplap gyártója, sm a chipset nem volt azonos, és bár a windows telepítővel helyre lehetett volna hozni biztonságosabbnakitéltem meg a teljes újra installt. ) -
phoenixke
tag
Hmmm... Alapvetően korrupt file xarrá ment win2k lenne, de mivel 1sőre müködik szvsz előfordulhat hogy picit a HW által elviselhető küszöb fölé tuningoltad a gépet. Pl. ha a memo nem birja a megadott frekit akkor ez van, ha leveszed, akko' hiba n élkül bebootol. Ebben az esetben nem kell ujrahuyni, csak visszabb venni.
-
dr_karcsika
tag
szia!
3 dolog jutott eszembe!
1: memoria hiba
2: Frissíts bioszt, nekem is volt hasonló problémám és az segített.
3: lehet, hogy valamelyik szoftver miatt van!
Nekem pl, ha felraktam az Indtant Copy DVD másolot akkor utána minden indulásnál kékhalál volt (a szövegre nememlékszem) és nemlehetett bejutni a winbe.
Remélem segítettem
üdv -
ocso
tag
Helló!
Szükségem lenne egy kis segítségre.
Windows 2000 Prof. bootolás után leáll. Eljut szöveges módban, a progressbar negyedéig és kiír valami olyat, hogy ''Missing or corrupt file : C:WINNTSystem32...'' a hiányzó file neve nem látszik, mert egybefolyik az alapszöveggel a progressbar alatt. (Nyomjál F8-at, ha.....bla-bla..)
Nem egyszer fordult már elő, és van amikor pár nap múlva újra müködik. Eddig mindig újratelepítettem, de ez már nagyon nem jön be. Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
Üdv.:ocso
Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PLC programozás
- Gitáros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- OLED monitor topik
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest