- Hisense LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrofon topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomisan
tag
Valóban tőled függ, attól, hogy mennyit és milyen intenzitással játszol. Én pl. csak tegnap lettem 50 (a játék indulása óta, és kb. minden nap belogoltam), nagyrészt csak questeltem, de ebben benne van minden mellékküldetés és a path questek (explorer), amik pluszban lassítják valamennyire a fejlődést. Mondjuk nem játszottam minden nap 4-5 órát, részben meló miatt, részben meg azért, mert egy idő után rohadtul unalmas a questeket gyűrni megállás nélkül. Ez a része szerintem sokakat elriaszt(ott) a játéktól... Szóval összehasonlításképpen nekem ilyen casual 1 hónapos szintezés után van valamivel több mint 6 platinám, de lvl50-en tudsz igazából farmolni és több pénzt keresni. Mondjuk engem eleve nem érdekel, hogy mindenáron CREDD-et vegyek, szóval megtehetem, hogy casualkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- Asus -TP501UAK - Visszahajtható Érintőképernyős - 15,6" -i5-7200U -8GB-128GB-SSD-512GB-HDD
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- 2db - EVGA NVIDIA GeForce GTX 780 Ti 3GB GDDR5
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest