Hirdetés
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardverfogócska a kertben
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Valami iszonyatosan bejön a játék. Sajnos még csak kb 3 órát tudtam játszani vele, mivel az idő véges az átvezető videókat is el kellett nyomnom, pedig egész jól meg vannak csinálva. Gyors csináltam egy healer, akivel 4es szintre, egy Esper vagy mit és egy Spellslinger vagy mi. Ezekkel csak épp 1-1 lvlup volt meg. A healer eddig nagyon tetszik, bár még healem nincs, inkább azt mondhatom,h a combat megoldás az valami nagyon király. Pvpt biztos feldobja majd. A környezet gyönyörű. A karakterek jól ki vannak dolgozva, a mozgásuk teljesen korrekt. Geart még sokat nem szereztem így nem tudom,h milyen lesz később, de az alap is jól ki van dolgozva. Egyelőre nagyon tetszik, mmo fanoknak mindenképp kell egy próbát tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Star Citizen
- Fűnyíró topik
- Assetto Corsa EVO
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest