- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
Cathfaern #17 üzenetére
Nekem pont van 1 ilyen elado:
Gyári uj.
A notim PCMCIA-al meg az USB-vel istokeletessen muxik, a pincetol a padlásig, 3 vb fodemen keresztul
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
gorlin
őstag
válasz
Cathfaern #17 üzenetére
Szia!
Én nem vennék Usb-set.Mindenképpen PCMCIA-sat,és fontos hogy tudja a wpa titkosítást
kezelni.Én Dlinket vagy SMC-t ajánlok.
Fontos:Ha elálítod pl a Routered alapbeállításait,Letiltod az SSID sugárzását,beállítod a wpa-t,és még habként csinálsz egy MAC adress szűrést akkor nagyon kevés az esély hogy valaki szórakozni tudjon(Ezt is fel lehet törni azt mondják,de szerintem ez már nagyon időigényes és nagyon kevesen értenek hozzá,hála az istennek).
Egyébként max 10 perc beállítani a dolgot, nem vészes.
Tehát fontos a Wpa-t támogató router,és a wpa támogató Wlan kártya.
(mondjuk azt nem irtad mire használod,de gondolom Routert is fogsz használni) -
aDM|RaL^
őstag
válasz
Cathfaern #17 üzenetére
ha veszel egy olyat, az kompatibilis lesz a b-s (11mbps)-t támogató eszközökkel is.
viszont a-sokkal nem kompatibilis semmi, csak az a-s (más frekin megy 5,8ghz, viszont nem is elterjedt.)
USB vagy Picimaci? nemtudom, nekem azért volt egy USB-s dlinkem, mert használtam az asztalimnál is.
Amilyen márkákat én preferálok: Dlink,SMC,Belkin,Linksys stb.
viszont most egy Asus b-s van a gépembe, és tökéletesen szedi a szomszéd linksys routerjéről a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest